ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σύμφωνα με το άρθρο 52 του Κώδικα Καταναλωτικής Δεοντολογίας, έχετε το δικαίωμα να αποσυρθείτε από τη σύμβαση πώλησης με τον Πωλητή για οποιονδήποτε λόγο χωρίς να επιβάλλονται οποιεσδήποτε κυρώσεις, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβης τους από το κατάστημα ή πρώτης προσπάθειας παράδοσης από τη συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία των προϊόντων που αγοράστηκαν στο everydaycarry.gr

Τα επιστραφέντα προϊόντα θα πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, να φέρουν όλα τα καρτελάκια του κατασκευαστή, την συσκευασία του κουτιού αχρησιμοποίητη καθώς και όλα τα παρελκόμενα αξεσουάρ όπου αυτά προσφέρονται. Απαραίτητο συνοδευτικό επίσης είναι η απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο πώλησης.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή μέρους ή όλης της παραγγελίας σας θα πρέπει να στείλετε ενημερωτικό email στο [email protected] ή να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο (+30) 2103631402 από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 έως 16:00. Τα επιστραφέντα προϊόντα αποστέλλονται στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας: Βαλαωρίτου 8, 10671 Αθήνα

Όλες οι επιστροφές ελέγχονται και εντός 7-10 ημερών επιστρέφεται στον καταναλωτή η αξία των προϊόντων με αντίστοιχο τρόπο σχετικά με αυτόν που επιλέχτηκε για την πληρωμή. Στην περίπτωση της πληρωμής με αντικαταβολή η πίστωση μπορεί να γίνει σε τραπεζικό λογαριασμό του αγοραστή. Δεν επιστρέφονται πιθανά έξοδα μεταφορικών, αντικαταβολής ή τραπεζικών εξόδων. Στην περίπτωση που η επιστροφή προϊόντος αφορά αντικείμενο/α που στάλθηκαν χωρίς κόστος μεταφορικών λόγω συνολικής αξίας μεγαλύτερης των 80ευρώ και ζητηθεί η επιστροφή χρημάτων τότε το επιστραφέν ποσό ισούται με την αξία του/των προϊόντος/ων που αγοράστηκαν μείον τα έξοδα αποστολής.

Εάν το προϊόν έχει αγοραστεί κατά τη διάρκεια ειδικής προσφοράς δωρεάν μεταφορικών επιστροφής ή κάνοντας χρήση ειδικού σχετικού κουπονιού τότε τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν την Εταιρεία, διαφορετικά τον πελάτη. Το κόστος της επαναποστολής στη περίπτωση αλλαγής είναι 5,00ευρώ εκτός εάν δηλώνεται από την Εταιρεία πως προσφέρονται δωρεάν τα μεταφορικά της επαναποστολής.