Σχετικά με την εταιρεία μας

Το κατάστημα EDC Everydaycarry απευθύνεται στον σύγχρονο καταναλωτή που αναζητά την ποιότητα και τη λειτουργικότητα σε καθημερινή βάση. Η μοντέρνα αλλά διαχρονική σχεδίαση των προϊόντων μας χαρακτηρίζεται από χρηστικότητα και ποιότητα κατασκευής. Στόχος μας στο EverydayCarry είναι να σας βοηθήσουμε να βρείτε το αγαπημένο σας προϊόν, που θα αποδειχτεί ο πιο αξιόπιστος καθημερινός σας σύντροφος.

Ο όρος Everyday Carry ή εν συντομία EDC, αναφέρεται γενικά σε μικρά αντικείμενα ή αξεσουάρ που φοράμε, μεταφέρουμε ή βάζουμε στην τσέπη ή στην τσάντα μας, ώστε να μας είναι άμεσα διαθέσιμα, τόσο για καθημερινή χρήση όσο και σε απροσδόκητες περιστάσεις.

Με την ευρύτερη έννοια, πρόκειται για τη φιλοσοφία και τον τρόπο ζωής που επιτάσσει να είμαστε πάντα σε ετοιμότητα.

Η προσεκτικά επιλεγμένη σειρά προϊόντων μας αντιπροσωπεύει την τεχνογνωσία και την κατασκευαστική δεξιοτεχνία κάθε επωνυμίας, και προσφέρει αποκλειστικές επιλογές μοντέρνων προϊόντων υψηλής ποιότητας. Τσάντες, πορτοφόλια, εργαλεία τσέπης, φακοί, αξεσουάρ και ενδύματα που ικανοποιούν διαφορετικές απαιτήσεις, περιστάσεις και τρόπους ζωής. Ανακαλύψτε εκείνο που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Η εταιρεία μας

Είμαστε μια μικρή εταιρεία που προσφέρει εξατομικευμένη εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας, με άμεση προσωπική επαφή και τη δέσμευση ότι είσαστε η πρώτη μας προτεραιότητα.

  • Προϊόντα υψηλής ποιότητας
  • Κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών

Σας καλωσορίζουμε στον κόσμο του EDC και σας ευχόμαστε ένα ευχάριστο ταξίδι ανακάλυψης και περιήγησης στις σελίδες μας.

Η εταιρεία μας EVERYDAY CARRY EDC ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ είναι καταχωρημένη στο ΓΕΜΗ με αρ.007280801000